• Maandag

  Gesloten

 • Dinsdag

  9u - 18u

 • Woensdag

  9u - 18u

 • Donderdag

  9u - 18u

 • vrijdag

  9u - 17u

 • Zaterdag

  9u - 17u

 • Zondag

  Gesloten

Beauty - Hairconcept

  /  Nieuws   /  Het verschil tussen synthetisch en echt haar

"Elke klant krijgt een uniek haarwerk van topkwaliteit navenant de prijs en het soort haar"

Luc Vermeersch

In de zoektocht naar een haarwerk heb je verschillende mogelijkheden zoals kunst haar en echt haar, maar wat is nu juist het verschil?

WE STREVEN STEEDS NAAR DE MEEST NATUURLIJKE OPLOSSING.

Kunsthaar ook wel synthetisch haar genoemd, bestaat uit kunstvezels. De kwaliteit hiervan is de laatste jaren opmerkelijk verbeterd. Het grote voordeel van synthetisch haar is dat het goedkoper is, maar er zijn ook aantal beperkingen zoals, je kan er niet mee slapen en het is niet bestendig tegen elke hittebron.

Bij echt haar spreekt het eigenlijk voor zich. Hier werken we met echt haar van een natuurlijk persoon. Binnen Beauty – Hairconcept onderscheiden we drie types:

 • Aziatisch behandeld haar;
 • Europees behandeld haar;
 • In Fix Hair.

Aziatisch is de overkoepelende term voor chinees haar. Deze haren zijn vooral goed voor korte kapsels omdat er hier minder beweging in zit, doorgaans zijn ze ook goedkoper dan Europees haar. De haren zijn ook steeds behandeld, dus vraagt dit meer onderhoud. Het grote verschil met In Fix Hair is dat dit ook Europees haar is, maar dan onbehandeld en 100 % natuurlijk. Met In Fix Hair kan je douchen, lopen, zwemmen en slapen. Heb je vragen of wil je vrijblijvend eens langskomen? Neem gerust contact op.