Toppik

Als u dun -of kaalwordend haar heeft, is er nu een vlugge en praktische oplossing. Het is geen spray, crème of cover-up. Eigenlijk is het zo vooruitstrevend dat het met niets te vergelijken valt.

U verdeelt het met de applicator over de verdunde plaatsen op uw hoofd. Deze natuurlijke keratine en proteïne haarvezels bestaan uit dezelfde materie als uw eigen haar. Deze vezels nestelen zich op een natuurlijke manier vast in uw eigen haar, zo kan u dit opvullen in minder dan 30 seconden. U zal verbaasd zijn wat Toppik voor u kan betekenen.
Het transformeert uw dun, kleurloos haar tot een dikkere haardos voor uw ogen. De Toppik vezels zijn praktisch niet zichtbaar met het blote oog en zijn bestand tegen weer en wind en transpiratie. Het blijft op zijn plaats tot de volgende shampoo beurt en het is geweldig voor zowel mannen als vrouwen. Vanaf de eerste behandeling zullen mensen gefascineerd zijn door uw voller en volumineuzer haar. Nieuwe kennissen zullen nooit vermoeden dat u ooit haaruitval heeft gehad.

Toppik verandert hoe u uzelf in de spiegel ziet!
Kortom, Toppik verandert uw leven !!!


VOOR                                                                               NA

     

     
BEAUTY HAIRCONCEPT     |     DRAPSTRAAT 111/1     |     9810 NAZARETH     |     0477 88 68 67 (24u/24u bereikbaar)     |    09/324 84 48 (9u-12u | 13u-18u)