Microscopie

Ons salon is gespecialiseerd in het uitvoeren van hoofdhuid behandelingen waarmee hoofdhuidproblemen en haaruitval met zeer goed resultaat zijn te behandelen.

Elke behandeling is gebaseerd op een grondige en vooral professionele diagnose. Deze bijpassende behandeling is altijd gebaseerd op het gebruik van producten op basis van etherische oliën, bekend om hun geneeskrachtige werking.

De juiste diagnose dankzij de microscoop, een belangrijk onderdeel van ons concept. Hiermee doorgronden we snel de actuele toestand van de haarwortel en de haarkern.

Behandelingsadvies

  • Efficiënte haarverzorging is gericht op elke individuele hoofdhuid-situatie, evenals op de ontwikkelingsfase van het haar.
  • Het versterkt en ondersteunt de natuurlijke levenscyclus, brengt een tekort in de haarworteltoevoer optimaal in een evenwicht en zorgt zo voor vol, gezond en glanzend haar.
  • Wij bieden voor elke haar- en hoofdhuidsituatie een doelgerichte verzorgingsmethode met producten die in hun synergiewerking perfect op elkaar zijn afgestemd.

De energie van Bio-actief water:

Uit de oude bron van Chianciano stroomt het Sillene Thermale water dat leven geeft aan de Thermale SPA-behandelingen. Het is een levendig bio-actief water, rijk aan mineraalzouten, ionen en spoorelementen. Het Sillene water versterkt de kracht van alle haarbehandelingen.

De thermale klei:

Een natuurlijk cosmetisch product dat buitengewoon effectief is. Het stimuleert de vernieuwing van cellen en de bloedcirculatie intensief, zodat het haar en hoofdhuid gezond maakt. Met onze producten is het mogelijk om hoofdhuid en haarproblemen op een innovatieve en flexibele manier te behandelen. Deze methode is ontwikkeld in 6 verschillende fases, zodat elke behandeling gepersonaliseerd kan worden. De volgorde van behandelingen is afhankelijk van de persoonlijke behandeling. Vaak zijn verschillende combinaties per persoon heel goed mogelijk.

BEAUTY HAIRCONCEPT     |     DRAPSTRAAT 111/1     |     9810 NAZARETH     |     0477 88 68 67 (24u/24u bereikbaar)     |    09/324 84 48 (9u-12u | 13u-18u)