Haarwerk van eigen haar

Vanaf nu kunnen wij een haarwerk laten maken van uw eigen naturelle haren!!!

Is dit voor u de oplossing?

Als u halflang of lang haar hebt is dit voor u de ideale oplossing. Het kan er gewoonweg niet nog natuurlijker uitzien aangezien het om uw eigen haar gaat.

Hoe gaan wij te werk?

Wij knippen de eigen haren af tot op zo’n 3 à 4 cm, zodat wij dit ook tot een tof en modern kapsel kunnen creëren. Er wordt een malle gekozen die voor u het beste past. Daarna worden uw eigen haren in de gekozen malle geknoopt.

Hoe lang duurt dit?

Dit duurt ongeveer 4 weken, dus is het wel aangeraden om zo vlug mogelijk de eigen haren af te knippen.

Wordt ook dit haarwerk volledig afgewerkt?

Natuurlijk, het haarwerk wordt ook nog bijgeknipt volledig naar uw wens. Het voordeel is ook dat wij bij dit haarwerk ook telkens het kapsel kunnen aanpassen zodoende dat na de chemobehandeling de overgang niet zo zwaar hoeft te zijn. Wij kunnen namelijk het haarwerk korter knippen naarmate de behandeling vordert. Zo kan u en uw omgeving aanpassen aan een eventueel kort coupe.

En wat met de naverzorging?

De eerst wasbeurt is na 4 à 5 weken & is gratis. Daarna raden wij aan om dan ook steeds om de 4 à 5 weken terug te komen voor een nabehandeling. Deze naverzorging kan met of zonder behandelen van de hoofdhuid. Er kan ook iemand anders met jouw haarwerk binnen komen, mocht het zijn dat u te ziek bent om tot hier te geraken.

Wat is de kostprijs?

Deze kan altijd besproken worden bij een vrijblijvend consultatiegesprek. Er is tussenkomst van mutualiteit en hospitalisatieverzekering mogelijk.

Loading the player ...
BEAUTY HAIRCONCEPT     |     DRAPSTRAAT 111/1     |     9810 NAZARETH     |     0477 88 68 67 (24u/24u bereikbaar)     |    09/324 84 48 (9u-12u | 13u-18u)